Winkelwagen

Is refurbished betrouwbaar?

Dat hangt af van welke bedrijf uw een refurbished product heeft aangeschaft en waarbij de kwaliteit een hoge prioriteit is. Bij nlchoice word elke refurbished product op 30 punten getest op defecten door deskundige die meer dan 20 jaar ervaring hebben.

Onze producten hebben zo de technische kwaliteit en levensduur van een nieuw apparaat en zijn nog jaren betrouwbaar. Bovendien krijg je daar nog twee jaar garantie bij. De prijs van een refurbished product is veel aantrekkelijker dan van een nieuw product. Hierdoor koop je bij nlchoice.nl een betrouwbare refurbished iPhone voor de prijs van een tweedehands, maar met de kwaliteit en zekerheid van een nieuwe. 

Wat betekend refurbished? 

We horen steeds vaker de term refurbished bij onder andere smartphones,laptops,tablets en allerlei andere electronics apparaten. Hoe vaak zie je wel niet refubished iphone kopen of refubished iphone voor lage prijzen. Maar wat houdt het eigenlijk in? 

refurbished-iphone

Als je refurbished letterlijk vanuit het Engels naar Nederlands vertaald betekent het: opknappen of renoveren. Maar de term refurbished gaat veel dieper dan alleen het opknappen van een electronic product. Het refurbishen van een iPhone is een specialisme die wij bij nlchoice.nl tot onze grootse specialisme behoort.  

Wat is het verschil tussen refurbished en tweedehands? 

Tweedehands is in de volks mond wel genoemd naar een gebruikte product die weer door word verkocht. De producten die nlchoice.nl aanbiedt, dragen een veel grotere waarde dan het woord ‘tweedehands’ aangeeft. Een tweedehands apparaat koop je bijvoorbeeld via Marktplaats van een particulier. Het nadeel hiervan is, dat je niet precies weet wat ermee gebeurd is.

Daarnaast zou het product technisch niet in orde kunnen zijn. Hier kom je vaak pas na enige tijd achter en dan heb je geen garantie om op terug te vallen. De oorspronkelijke garantie van het product is namelijk gekoppeld aan de persoon die het apparaat nieuw heeft aangeschaft. Het gevolg daarvan is, dat je extra geld moet investeren om het defect te verhelpen. 

Is refurbished betrouwbaar? 

De refurbished producten die wij aanbieden nlchoice.nl zijn uitgebreid en grondig getest op meer dan 30 punten op defecten. Door hier goede controles en onderzoeken te verrichten en het te herstellen met hoogwaardige en originele onderdelen zijn deze 100% in orde. Daarnaast bieden wij 2 jaar garantie zo zeker zijn wij op de hoogwaardige kwaliteit die wij aanbieden. De prijs van een refurbished product is veel aantrekkelijker dan van een nieuw product. Hierdoor koop je bij nlchoice.nl een betrouwbare refurbished iPhone voor de prijs van een tweedehands, maar met de kwaliteit en zekerheid van een nieuwe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

We helpen je graag verder!

× Hoe kan ik je helpen?