Winkelwagen

Reparaties Laptop

Laptop reparaties Uden

Het is nooit prettig om een defecte laptop te hebben. Om direct een nieuwe aan te schaffen kan zeer prijzig zijn en het is niet duurzaam. Daarom adviseren wij altijd om een defecte laptop te laten repareren. Voor een laptop reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren dit doorgaans zeer snel en eenvoudig. Met meer dan 10 jaar ervaring helpen wij u graag verder. Maak snel uw afspraak en wij zorgen ervoor dat uw laptop in nieuwstaat terug komt.

Waarom kies je voor ons?

Klaar binnen 30 min*

Wij zorgen dat je snel weer geniet van je apparaat.

Geen onderzoekskosten

Wij zoeken gratis uit wat het probleem is.

No cure no pay

Probleem niet opgelost? Dan hoeft u niets te betalen.

* In de meeste gevallen zijn wij binnen 30 minuten klaar. Afhankelijk van de type reparatie kan dit afwijken. Wij geven dit altijd duidelijk van tevoren bij u aan.

Standaard garantie op je reparatie

Natuurlijk wil je als klant altijd een garantie hebben op de reparatie van je laptop. Op alle reparaties met originele onderdelen bieden wij garantie tot wel 3 maanden. Op alle reparaties met A-kwaliteit onderdelen bieden wij 2 maanden garantie. Wij bieden geen garantie voor de reparaties wanneer er sprake is van waterschade, valschade, reparatie door derden of wanneer je de orginele bon of factuur niet kan overhandigen. 

nlchoice klantenservice

Maak direct uw afspraak

Wij helpen u graag verder. Maak direct uw afspraak door contact met ons op te nemen. Dit kan zowel via telefoon, chat als per mail.

×

We helpen je graag verder!

× Hoe kan ik je helpen?