Winkelwagen

Waarom refurbished kopen?

Op dit moment worden refurbished producten overal aangeboden. Een voordeel om bij ons te kopen zit niet alleen in de prijs maar ook dat wij al meer dan 25 jaar bestaan. Wij hanteren scherpe en marktconforme prijzen. Onze kwaliteit is een tweede voordeel. Als er een apparaat gerenoveerd moet worden gebruiken wij onderdelen met een hoge kwaliteit ter vervanging. Zo is een goede prijs-kwaliteit verhouding een streven. Een stukje zekerheid blijkt uit de nauwkeurigheid waarmee wij producten refurbishen. De kwaliteit van refurbished devices zijn technisch zo goed als nieuw.  

2 Jaar garantie 

Dit blijkt ook uit het garantietermijn van 2 jaar. Bij nlchoice.nl worden alle refurbished smartphones standaard geleverd met twee jaar garantie, waardoor je dezelfde zekerheid hebt als bij een nieuw apparaat. Daar komt nog een voordeel bij, namelijk dat je gebruik kunt maken van servicepunten bij jou in de buurt om reparaties onder garantie te laten uitvoeren. Wij hebben fysiekewinkel die al meer dan 20 jaar bestaat waar uw langs kan komen voor advies of vragen of u kunt contact opnemen via onze klantenservice.  

Nlchoice.nl heeft ervoor gekozen om alleen producten te tonen op haar webshop, die per direct leverbaar zijn. Hierdoor kunnen we garanderen dat bestellingen die voor 17:00 uur zijn afgerond, dezelfde dag nog zullen worden verzonden. 

Klanten over ons 

Via webwinkelkeurmerk kunnen onze klanten de webshop en de producten beoordelen. Op deze manier kunnen we nlchoice.nl blijven verbeteren. Bovendien kan je een betere beslissing nemen door de gedeelde ervaringen van voorgaande klanten. Inmiddels hebben namelijk duizenden klanten nlchoice.nl een review geschreven en beoordeeld als Uitstekend. 

30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie 

Bent je toch niet tevreden over jouw aankoop? Dan bieden wij je de mogelijkheid gebruik te maken van de 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. Zo kan je tot 30 dagen na aankoop kosteloos retourneren. Als het aangeschafte nlchoice.nl product onverhoopt defect blijkt of niet naar behoren werkt, mag je ervan uitgaan dat wij het snel voor je oplossen. Ook voor technische ondersteuning kan je bij onze uitstekende klantenservice terecht. Heb je nog vragen over refurbished of wil je meer weten over een specifiek apparaat? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 – 248 40 06 of stuur een mail naar [email protected] Voor het gemak kun je ook vragen stellen via de life chat op de website. 

Productaanbod van nlchoice.nl 

In onze webshop vind je een ruim assortiment van refurbished Apple-producten. Naast MacBooks, iMac, iPhones en iPads bestaat ons assortiment ook uit accessoires. Het complete overzicht van ons productaanbod is als volgt: 

Refurbished

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

We helpen je graag verder!

× Hoe kan ik je helpen?